SZCHPH
SZCHPH
Štáty holubov

Autor: Barbirik Igor

Štáty holubov
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Ivan Oravec
Ivan Oravec
02.06.2023, 14:17
Prepravca si berie do Chomutova preventívne aj toto náčinie....

https://www.lidl.sk/assets/gcpfdbdb3f4ea2f428799b6ab00db406e7f.jpeg
Ivan Oravec
Ivan Oravec
02.06.2023, 14:09
Pre pána Igora ktoré ho nepoznám,postavenie auta Louny 28.5 na štarte tu:

Ivan Oravec
Ivan Oravec
02.06.2023, 11:45
PL Aplikacia na android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.polak.breeder&hl=pl&pli=1
Milan Blahovský
Milan Blahovský
02.06.2023, 10:00
Aj tu je možné vidieť aké miesto ma uverejnenie priebehu ošetrovania holubov, či ich štart . Niektoré OZ to podceňujú a považujú ich za zdroj problémov či komentárov k práci zodpovedných. Predchádzajme teda problémom a nezakrývajme ich svojou pasivitou. Stále mi vŕta v hlave minuloročný komentár k práci štartérov ( resp. ich absencii na mieste štartu ) a tým ako to vyriešili v okolitých federáciach. Poliaci majú napr.aplikáciu, ktorá zasiela údaje o štarte na zodpovedných funkcionárov a nepotrebujú volať štartéra. Volám do Nemecka a štartér, ktorý je uvedený ako oficiálny mi odpovie, že u nich štartovali doteraz poľské kamiony a keďže už majú aplikáciu, nemá potrebnú pečiatku, ktorou by nám potvrdil štart našich holubov. Jednoducho pokrok nezastavíš a je možné, že vodič poučený v akých priestoroch môže vypustiť holuby sa nepostaví veľa poľa, kde je metrový porast či postavený priemyselný park s vysokým napätím a pod. Navyše keď počul, že to chceme pustiť čo najskôr, tak onemel, že či on bude vstávať o 5:00 hodine aby to pustil o 5:30...Čo s tým teraz ?
Jozef Korec ml.
Jozef Korec ml.
02.06.2023, 09:43
Ja len dúfam, že štartér a prepravca nedostal ani poplatok za toto. Stojí nás to nemalé peniaze a strašne veľa času. ZO Nitra na tej strane mala holubice, len čo viem, tak pár skutočne výborných chýba, mne osobne ročka, ktorá už bola 2 krát prvá. Treba upozorniť na takéto hlúpe a zbytočné chyby.
Barbirik Igor
Barbirik Igor
01.06.2023, 12:49
Ešte by som dodal čo robí štartér a začo má platené
Barbirik Igor
Barbirik Igor
01.06.2023, 12:47
Dobrý deň pozrel som si ukážkové štarty holubov OZ Trnava a OZ Nitra z 28 .5 úplná fantázia to sa len tak ľahko nevidí
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.